7 βραβεία στον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη


Με επτά συνολικά βραβεία Gold, Silver, Platinum, μεταξύ των οποίων και το «Pharmacy Company of the Year» διακρίθηκε ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη με τις βιομηχανίες Uni-pharma και InterMed.

Ειδικότερα, οι Uni-pharma και InterMed έλαβαν τα εξής βραβεία στην εκδήλωση Best in Pharmacy Awards 2020:

  • Δύο Gold, ως Κορυφαία υπεύθυνη επιχείρηση για τις μεγάλες δωρεές του Unikinon (χλωροκίνη) και των αντισηπτικών, με αφορμή την πανδημία του SARS COVID-19,

  • Silver ως κορυφαία Πράσινη επιχείρηση για το ισχυρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα της Uni-pharma και την «πράσινη» φιλοσοφία της,

  • Silver για το κορυφαίο λανσάρισμα της σειράς συμπληρωμάτων διατροφής TONOSAN .

Επίσης,  στην κατηγορία «Στηρίζοντας το υγειονομικό μας σύστημα», οι Uni-pharma & InterMed κέρδισαν για τις μεγάλες δωρεές στη διάρκεια του COVID-19 το Platinum βραβείο του Πυλώνα Δράσεις COVID.

Ακόμη, διακρίθηκαν στην κατηγορία «Κορυφαία Υπεύθυνη Επιχείρηση / ΟΜΙΛΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΖΩΗΣ!» με το Platinum βραβείο του Πυλώνα 4. Best in Sustainability.

Στη δημιουργία και την προώθηση καινοτόμων και πρωτότυπων προϊόντων έκανε ιδιαίτερη μνεία η πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, PhD, Επικ. Καθηγήτρια, Τμήμα Φαρμακευτικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Πατρών, Σοφία Χατζηαντωνίου.

Την συγκυρία των βραβεύσεων επεσήμανε ο Διευθυντής Εταιρικής Ανάπτυξης του ΟΦΕΤ, Σπύρος Κίντζιος, «σε μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, όπως η φετινή, οι 7 διακρίσεις και για τις δύο εταιρείες του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη στο θεσμό BEST IN PHARMACY AWARDS, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η κορυφαία διάκριση Pharmacy Company of the Year για την UNI-PHARMA, μας συγκινούν και μας εμπνέουν για να συνεχίσουμε απρόσκοπτα στην πορεία καινοτομίας και επενδύσεων, που έχει χαράξει ο Όμιλος από τη γένεση του, με στόχο την επίτευξη ισορροπημένων αποτελεσμάτων και βιώσιμης ανάπτυξης».

Στην καλλιέργεια του αισθήματος υπευθυνότητας και αλληλεγγύης εστίασε ο κ. Κίντζιος σχολιάζοντας «τις δύο βραβεύσεις που αφορούν στην έμπρακτη στήριξη του Εθνικού Υγειονομικού Συστήματος από τον ΟΦΕΤ στην αντιμετώπιση της επιδημίας COVID-19 αλλά και στις 3 βραβεύσεις που αφορούν στις πρωτοβουλίες μας γύρω από το υπεύθυνο επιχειρείν και την αειφορία».

Σχετικά με τη διάκριση για την είσοδο στην αγορά της ολοκληρωμένης σειράς συμπληρωμάτων διατροφής TONOSAN, ο Διευθυντής Εταιρικής Ανάπτυξης του ΟΦΕΤ, σημείωσε ότι ήταν «σχεδιασμένη με γνώμονα τον απαιτητικό σύγχρονο τρόπο ζωής, επιβεβαιώνει ότι τα αντανακλαστικά καινοτομίας οξύνθηκαν μέσα στην κρίση και δεν χάσαμε την προσήλωση μας στην ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων στην φαρμακευτική αγορά που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας». Πηγή: virus.com.gr


Δείτε περισσότερα νέα