12ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management


Τώρα μπορείτε να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το κορυφαίο αυτό συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Management από την ειδική ιστοσελίδα του συνεδρίου που είναι τώρα διαθέσιμη www.eefamcongress2020.gr Επισκεφτείτε τώρα την ιστοσελίδα και δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για το συνέδριο:

  • Γιατί να συμμετάσχετε. Το συνέριο αποτελεί ευκαιρία επαγγελματικής ενδυνάμωσης και ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας σας, καθώς θα σας επιτρέψει να αλληλοεπιδράσετε με καταξιωμένους εκπροσώπους του κλάδου και σχετικούς επιστήμονες και να αποκτήσετε βαθύτερη κατανόηση όλων των σύγχρονων τάσεων, προκλήσεων και ευκαιριών της αγοράς

  • Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει υψηλού επιστημονικού επιπέδου εισηγήσεις, διαλέξεις και συζητήσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν σήμερα τον κλάδο και τα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς: φαρμακευτική πολιτική, αξία της καινοτομίας, οι νέες εξελίξεις και οι σύγχρονες πρακτικές της αυτοφροντίδας, ψηφιακή υγείας, ο ρόλος των νέων τεχνολογιών στις εταιρικές στρατηγικές, ηλεκτρονικό μάρκετινγκ και όλα τα νέα μοντέλα εξέλιξης οργάνωσης και ανάπτυξης προϊόντων, αγορών, στρατηγικών και στελεχών.

  • Οι ομιλητές του συνεδρίου είναι διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες και ανώτερα στελέχη πολλών επιχειρηματικών κλάδων που με τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να αναβαθμίσουν τις τεχνικές και τις γνώσεις τους για να ανταποκριθούν με απόλυτη επιτυχία στις νέες ανάγκες και στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Επίσης στην ιστοσελίδα μπορείτε να δείτε όλα όσα αφορούν τα Αριστεία ΕΕΦαΜ: τη διαδικασία αξιολόγησης, την Κριτική Επιτροπή, τις κατηγορίες και τις υποψηφιότητες που έχουν προκριθεί στην τελική φάση αξιολόγησης. Θα δείτε όλες τις πληροφορίες που αφορούν τους χορηγούς του συνεδρίου και τις υπηρεσίες που ο καθένας τους προσφέρει. Τέλος μπορείτε να δείτε πως μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας στο συνέδριο από τώρα και να επωφεληθείτε την έκπτωση έγκαιρης εγγραφής.

Μπείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου και κάντε την εγγραφή σας τώρα: www.eefamcongress2020.gr


Δείτε περισσότερα εδώ