12ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management

02,13 και 14 Φεβρουαρίου 2020 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών-Προκαταρτικό πρόγραμμα του συνεδρίου


Στόχος του συνεδρίου αυτού, που οργανώνει κάθε δύο χρόνια η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Μάνατζμεντ (ΕΕΦαΜ) είναι να προσφέρει σε όλα τα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς, ένα πολυθεματικό υψηλού επιπέδου επιστημονικό πρόγραμμα, πλήρως εναρμονισμένο με τις τάσεις που ήδη διαμορφώνουν τη νέα πραγματικότητα στο χώρο. Το συνέδριο θα εστιάσει στις νέες εξελίξεις και τάσεις που θα απασχολήσουν έντονα τη δεκαετία που ξεκινά, θα εμβαθύνει στις πρακτικές που θα ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα όλων των εμπλεκομένων Φορέων ώστε εν τέλει να μεγιστοποιηθούν οι προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους Ασθενείς. Μεταξύ των καινοτομικών εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στο συνέδριο είναι:

  • Η συζήτηση υπό μορφή debate μεταξύ σημαντικών προσωπικοτήτων του χώρου της Υγείας, με θέμα τη φαρμακευτική πολιτική στο άνοιγμα της νέας δεκαετίας.

  • Η ανάπτυξη διαφορετικών προσεγγίσεων της αξίας της Καινοτομίας από τους διαφορετικούς εταίρους του κλάδου,

  • Οι νέες διαστάσεις της πρακτικής της Αυτοφροντίδας,

  • Η βέλτιστη ενσωμάτωση των αρχών της Ψηφιακής Υγείας στην εταιρική στρατηγική, αλλά και

  • Τα νέα μοντέλα εξέλιξης των στελεχών του κλάδου μας και πολλά άλλα.

Η ΕΕΦαΜ, οι πρόεδροι του συνεδρίου και η οργανωτική επιτροπή έχουν την πεποίθηση ότι με το πέρας των εργασιών του επιστημονικού προγράμματος, όλοι οι σύνεδροι θα έχουν αποκομίσει γνώσεις, αλλά και «τροφή για σκέψη», που θα βοηθήσουν τα στελέχη της αγοράς να ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και επιτυχία. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα επισφραγισθούν με τον καταξιωμένο θεσμό των «Αριστείων Ε.Ε.Φα.Μ.», μέσω του οποίου θα βραβευτούν οι πλέον σύγχρονες και καινοτόμες στρατηγικές στο χώρο του φαρμακευτικού management κατά τη διετία 2018-2019. Το συνέδριο αποτελεί μια κορυφαία και καταξιωμένη εκδήλωση της ΕΕΦαΜ που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Δείτε εδώ το προκαταρκτικό πρόγραμμα του συνεδρίου και ενημερωθείτε αναλυτικά για το επιστημονικό πρόγραμμα.

Πηγή: eefam.gr


Δείτε περισσότερα εδώ