Το Messenger Rooms, μια πλατφόρμα που επιτρέπει βιντεοκλήσεις με τη συμμετοχή ως και 50 ατόμων

Το Messenger Rooms, μια πλατφόρμα που επιτρέπει βιντεοκλήσεις με τη συμμετοχή ως και 50 ατόμων ανακοίνωσε το Facebook την Παρασκευή για να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών την περίοδο της πανδημίας.

Οι βιντεοκλήσεις στο Messenger Rooms δεν θα έχουν χρονικό περιθώριο και θα περιλαμβάνουν φίλτρα επαυξημένης πραγματικότητας που θα επιτρέπουν στους χρήστες να προσθέτουν αστείες μάσκες στο πρόσωπο τους. Οι χρήστες του Facebook και του Messenger θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν «δωμάτια» στη νέα πλατφόρμα και να προσκαλέσουν όποιον θέλουν, ακόμα και ανθρώπους που δεν έχουν λογαριασμό στο Facebook.

Το Messenger Rooms στοχεύει να ανταγωνιστεί το Zoom και το Houseparty, δύο πλατφόρμες που έχουν εκτοξευτεί τον τελευταίο μήνα λόγω της πανδημίας του κοροναϊου.

Η νέα πλατφόρμα θα επιτρέπει στους χρήστες του Facebook και του Messenger να πραγματοποιούν ομαδικές βιντεκολήσεις με τη συμμετοχή ως και 50 ατόμων τη στιγμή που οι βιντεοκλήσεις στο Messenger έχουν όριο τα οκτώ άτομα.

Εκπρόσωπος του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου δήλωσε στο CNBC ότι αρχικά η πλατφόρμα θα λανσαριστεί με μικρότερο όριο και πολύ σύντομα θα μπορεί να φιλοξενεί ως και 50 άτομα.

Το Zoom επιτρέπει ως και σε 100 άτομα να μιλήσουν ταυτόχρονα μέσω βιντεοκλήσης για διάστημα περίπου 40 λεπτών. Πηγή: economico.gr


Δείτε περισσότερα