Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έκανε το εμβόλιο: Η ατάκα από τον «Εξολοθρευτή»

Αλλά και τα συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έλαβε το εμβόλιό του Covid-19 την Τετάρτη (20/01/2021) στο Λος Άντζελες και συνέδεσε το γεγονός με δύο ατάκες από τις ταινίες του.

«Ποτέ δεν ήμουν πιο χαρούμενος περιμένοντας στη σειρά», έγραψε ο Άρνολντ στο Twitter όπου κοινοποίησε βίντεο με τη στιγμή του εμβολιασμού, προσθέτοντας «έλα μαζί μου αν θες να ζήσεις», μία γνωστή ατάκα από τον «Εξολοθρευτή».

Την άλλη ατάκα, από τις λιγότερο γνωστές ταινίες του, την είπε απευθυνόμενος στη νοσηλεύτρια η οποία τού χορήγησε το εμβόλιο -«άσε κάτω αυτή τη βελόνα». Πρόκειται για αναφορά στη χριστουγεννιάτικη ταινία «Jingle All the Way» του 1996, όταν σε μία σκηνή φωνάζει στον γείτονα που τρώει τα μπισκότα της γυναίκας του «άφησε αυτό το μπισκότο κάτω τώρα». Η νοσηλεύτρια δεν απάντησε στο σχόλιο του. Πέραν του εμβολίου, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια -και γνωστός επικριτής του Ντόναλντ Τραμπ- συνεχάρη μέσω twitter τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, γράφοντας στο μήνυμα «η επιτυχία σας είναι επιτυχία της χώρας». Πηγή: huffingtonpost.gr


Δείτε περισσότερα νέα