Οι εργαζόμενοι της MSD τίμησαν την ημέρα Εθελοντή


Πλούσια δράση υπέδειξαν οι εργαζόμενοι της MSD στο πλαίσιο της ημέρας εθελοντισμού της MSD. Με την συμμετοχή τους σε προγράμματα αλλά και καλύπτοντας τις ανάγκες πολλών οργανισμών οι εργαζόμενοι της MSD έδωσαν το καλό παράδειγμα.

Η ημέρα εθελοντισμού, η οποία έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται την περίοδο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου), αποτελεί σημαντικό πυλώνα της Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρίας και μέρος του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας « οι εργαζόμενοι της MSD ».

Σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας «MSD gives back» προσφέρεται η δυνατότητα σε κάθε υπάλληλο να διαθέσει έως και 40 ώρες αμειβόμενου χρόνου, κάθε έτος, για να βοηθήσει έναν Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής του.

Με κριτήρια το μεγαλύτερο αντίκτυπο και την συμβολή στην τοπική ελληνική κοινωνία, οι ενέργειες κάθε χρόνο επιλέγονται από την ομάδα εθελοντισμού της εταιρίας.

Αυτή τη χρονιά οι εργαζόμενοι της MSD συνέβαλαν στο δημιουργικό εργαστήρι για την ΕΛΕΠΑΠ, Make a Wish, Κιβωτό του Κόσμου και ΦΛΟΓΑ και στην συσκευασία βιβλίων για το Βιβλιοπωλείο των Αστέγων.

Σημαντική παρουσία είχαν στην προετοιμασία και διανομή φαγητού για το «Δείπνο της Αγάπης» με ωφελούμενους 200 άστεγους και στη τακτοποίηση τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών στα Κέντρα Στήριξης του Χαμόγελου του Παιδιού σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Πάτρα.

Χείρα βοηθείας έτειναν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Παιδικής Αγκαλιάς στη Θεσσαλονίκη, ενώ ενεργά συμμετείχαν στον καθαρισμό περιβάλλοντος χώρου του Οικοτροφείου-Ορφανοτροφείου της Ιεράς Μονής Δουραχάνης

Με την εταιρική φιλοσοφία ότι ο εθελοντισμός αποτελεί τη μεγαλύτερη δύναμη κοινωνικής αλλαγής και βιώσιμης ανάπτυξης, οι άνθρωποι της MSD θα συνεχίσουν να στηρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τοπική κοινωνία. Πηγή: virus.com.gr

2 views0 comments