ΕΟΦ: Ανατιμολόγηση φαρμακευτικών προϊόντων


Προς διαβούλευση τέθηκαν οι προτάσεις του Τμήματος Τιμολόγησης Φαρμάκων του ΕΟΦ για τις τιμές των υπό ανατιμολόγηση φαρμακευτικών προϊόντων και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων.

Η σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΦ αποτελεί συνέχεια της σχετικής ανάρτησης της 3ης Νοεμβρίου για την ανατιμολόγηση των Φαρμακευτικών Προϊόντων.

Το Τμήμα Τιμολόγησης Φαρμάκων καλεί τους ΚΑΚ να υποβάλλουν τις σχετικές παρατηρήσεις τους επί των τρεχουσών προτεινόμενων τιμών, από αύριο Παρασκευή 27 Νοεμβρίουέως και την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2020, στην on–line εφαρμογή για την υποβολή παρατηρήσεων, αποστέλλοντας τη σχετική τεκμηρίωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση του τμήματος pricelist@eof.gr.

Στην σχετική ανακοίνωση του οργανισμού επισημαίνεται προς τους κατόχους ότι στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορονοϊού δεν θα διεξαχθεί διαζώσης διαβούλευση. Μόνο σε περίπτωση που αυτή κρίνεται αναγκαία, θα διεξάγεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού.

Μετά την επεξεργασία των προτάσεων και παρατηρήσεων σας, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΕΟΦ η τελική πρόταση του προς το Υπουργείο Υγείας για τα προϊόντα του Καταλόγου Ανατιμολόγησης.

Για να κατεβάσετε το αρχείο σε μορφή pdf πατήστε εδώ Για να κατεβάσετε το αρχείο σε μορφή EXCEL πατήστε εδώ Πηγή: virus.com.gr


Δείτε περισσότερα νέα

91 views0 comments