Ελλάδα: Ψηφίστηκε ως η Ομορφότερη Χώρα του Κόσμου για το 2019

Ετήσια Βραβεία Τουρισμού «Condé Nast Traveler»

Η Ελλάδα ψηφίστηκε ως η ομορφότερη χώρα του κόσμου για το 2019, από τους χιλιάδες αναγνώστες του διάσημου ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveler με έδρα την Νέα Υόρκη, στα πλαίσια των ετήσιων Βραβείων Τουρισμού που απονέμει.

Όπως υπογραμμίζεται στον πρόλογο του περιοδικού «Η Ελλάδα συνεχίζει να αιχμαλωτίζει τη φαντασία σας ενθουσιάζοντας σε όλους τους τομείς». Και καθώς όλα δείχνουν η Ελλάδα, παρά τα δύσκολα που έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια, εξακολουθεί να λάμπει, να ελκύει και να εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη τη γη.

Η Ελλάδα θεωρείται η ομορφότερη χώρα στον κόσμο αφήνοντας χιλιόμετρα πίσω της πολλούς «εξωτικούς προορισμούς».

Ένας από τους βασικότερους λόγους που η Ελλάδα ξεχωρίζει είναι αναμφισβήτητα τα νησιά της. Στη χώρα μας υπάρχουν συνολικά 6.000 νησιά, νησίδες και βραχονησίδες. Το παράξενο είναι ότι από όλα αυτά τα νησιά, μόνο τα 117 κατοικούνται. Τα 79 από τα 117 έχουν πληθυσμό πάνω από 100 κατοίκους και μόλις τα 53 έχουν πάνω από 1.000 κατοίκους! Πρόκειται για φαινόμενο μοναδικό στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Πολύχρωμο, μοναδικό ηλιοβασίλεμα στο Μύρτο. Ο χρόνος μοιάζει να παγώνει, σαν νά θέλει να κρατήσει για πάντα αυτή την μαγική εικόνα ζωντανή!

Δείτε πιο κάτω την λίστα με τις 20 πρώτες χώρες:

1. Ελλάδα

2. Ιταλία

3. ΗΠΑ 4. Νότιος Αφρική

5. Γαλλία 6. Ισπανία 7. Ινδία 8. Αυστραλία 9. Ταϊλάνδη 10. Μεξικό 11. Νέα Ζηλανδία 12. Πορτογαλία 13. Καναδάς 14. Αργεντινή 15. Σρι Λάνκα 16. Μαρόκο 17. Ινδονησία 18. Ιρλανδία 19. Ιαπωνία 20. Βιετνάμ Πηγή: cyprusalive.com / inkefalonia.gr / madeingreece.news


Δείτε περισσότερα

17 views0 comments