Δωρεά της Nestlé Ελλάς 6 ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»


«Χείρα» βοηθείας στο ΕΣΥ έτεινε η Nestlé Ελλάς προσφέροντας 6 παιδιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία».

Χάρη στη δωρεά, μικροί ασθενείς θα μπορούν να νοσηλευτούν σε τρεις νέες παιδιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Επίσης, θα αναβαθμιστούν πλήρως ακόμη τρεις υφιστάμενες, προικοδοτώντας το νοσηλευτικό ίδρυμα και βελτιώνοντας την ιατρική περίθαλψη των παιδιών.

Αναφερόμενος στην συγκυρία της πανδημίας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Nestlé Hellas, Νίκος Εμμανουηλίδης, σημείωσε για την αξία της δωρεάς ότι «αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη για όλους. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση που μας υπενθυμίζει καθημερινά ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία μας. Η εταιρία μας αποτελεί μέλος της ελληνικής κοινωνίας και είμαστε εδώ για να συνδράμουμε στην αντιμετώπιση των προκλήσεων. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να μπορούμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ειδικά όταν αυτή η προσπάθεια επικεντρώνεται στα παιδιά που αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον και την πηγή αισιοδοξίας μας». Πηγή: virus.com.gr


Δείτε περισσότερα νέα