Έκκληση Μητσοτάκη στους νέους που επιστρέφουν από διακοπές

“Μη γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα”- Νέο βίντεο για τον κοροναϊό.


Νέο βίντεο για την ενημέρωση των νέων όσον αφορά τον κοροναϊό και τη διασπορά του, ανέβασε στο Twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το βίντεο συνόδευσε μάλιστα με μήνυμά του, γράφοντας: «Μπορεί για λίγο να αψήφησες τα μέτρα προστασίας και να ξέχασες τον κοροναϊό. Κάνε όμως έστω και τώρα τη διαφορά: μην γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα. Μετά την επιστροφή, προσέχουμε διπλά και σταματάμε εδώ τη διασπορά: μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό».

Στους 228 έφθασαν οι νεκροί από τον κοροναϊό στην Ελλάδα καθώς άλλοι δύο θάνατοι καταγράφηκαν χθες, ενώ οι ειδικοί προειδοποιούν πλέον για τον κίνδυνο να καταστούν οι νεότερες ηλικιακές ομάδες εστίες υπερμετάδοσης του κοροναϊού.

Οι δύο νέοι θάνατοι που κατεγράφησαν στη χώρα μας αφορούν σε έναν άνδρα 71 ετών από τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι, ο οποίος είχε υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ. Είναι  το πέμπτο  θύμα από το γηροκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου ο ιός ως γνωστόν μεταφέρθηκε από υπάλληλο που είχε προηγουμένως βρεθεί σε πάρτι στη Χαλκιδική.

Ο δεύτερος θάνατος αφορά σε μία 87ρονη γυναίκα από την Καστοριά που νοσηλευόταν στον Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από τις 7 Αυγούστου και είχε υποκείμενα νοσήματα.

Πηγή: economico.gr


Δείτε περισσότερα
35 views0 comments